WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Trek Emonda SL 4 2018
Trek Emonda SL 4 2018
Sales

Κάθε λεπτομέρεια της σειράς Émonda, από το σχεδιασμό του πλαισίου μέχρι και η επιλογή οποιουδήποτε ανταλλακτικού σε κάθε μοντέλο, εξυπηρετεί τον ίδιο τολμηρό στόχο: να δημιουργηθεί το ελαφρύτερο ποδήλατο δρόμου παραγωγής που έχει παρουσιαστεί ποτέ.

Ελαφρύ πλαίσιο από ΟCLV carbon 500 Series με τεχνολογία KVF, ενώ φέρει και όλες εκείνες τις τεχνολογίες που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει η TREK (Ε2 headtube, BB90, Duo trap συμβατότητα, ηλεκτρονική συμβατότητα, 3S chain keeper).

To SL 4 διατίθεται με H2 fit, με ένα ελαφρώς πιο ψηλό κούτελο ώστε να ασκείται λιγότερη πίεση στην μέση και στον αυχένα. Είναι η πιο σωστή επιλογή για να τοποθετηθούν οι περισσότεροι ποδηλάτες, συμπερλαμβανομένων και πολλών Pro αθλητών της Trek, στην σωστή θέση επάνω στο ποδήλατο.

Το πλαίσιο συνδυάζεται με την δεκατάχυτη Tiagra, τροχούς Bontrager race tubeless ready, ελαστικά R1 και την νέα σέλα Montrose Comp. Τιμόνι Race καθώς και ο νέος αλουμινένιος λαιμός της Bontrager, Elite συμπληρώνουν το σύνολο. Το φετινό μοντέλο διατίθεται με direct mount φρένα.

Ένα σύνολο για κάθε χρήση. Από μια απλή βόλτα μέχρι τον πιο απαιτητικό αγώνα σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για τις τεχνολογίες που διαθέτει.

Το πλαίσιο καλύπτεται με εφ'όρου ζωής εγγύηση απο την Trek.


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Trek
TREK
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πλαίσιο
Πλαίσιο Ultralight 500 Series OCLV Carbon, ride-tuned performance tube optimisation, E2 tapered head tube, BB90, direct mount brakes, internal cable routing, DuoTrap S compatible, Ride Tuned seatmast 
Πηρούνι Emonda carbon, E2 steerer, direct mount brakes
Τροχοί
Τροχοί Bontrager Race Tubeless Ready
Ελαστικά Bontrager R1 Hard-Case Lite, 700x25c
Σύστημα Μετάδοσης
Χειριστήρια/Μανέτες Shimano Tiagra, 10-speed
Εμπ. Εκτροχιαστής Shimano Tiagra, braze-on
Οπ. Εκτροχιαστής Shimano Tiagra
Δισκοβραχίονας Shimano Tiagra, 50/34 (compact)
Κασέτα Shimano Tiagra, 11-28, 10-speed
Ανταλλακτικά
Σέλα Bontrager Montrose Comp, chromoly rails
Λαιμός Σέλας Bontrager Ride Tuned alloy seatmast cap, 10mm offset
Τιμόνι Bontrager Race VR-C, 31.8 mm
Λαιμός Τιμονιού Bontrager Elite, 31.8 mm, 7-degree, w/computer and light mounts
Ποτήρια Integrated, cartridge bearing, sealed, 1-1/8˝ top, 1.5˝ bottom
Φρένα Shimano Tiagra direct mount
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

54
1899.00€

Προσθήκη στο καλάθι