WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Trek 1.2 '17
Trek 1.2 '17
Sales
859€

Tο Trek 1.2 είναι το αναβαθμισμένο μοντέλο δρόμου της σειράς 1 της Trek. Ελαφρύ πλαίσιο με πιο αγωνιστική γεωμετρία και σωλήνες νέου σχήματος για ακόμα καλύτερη απόδοση. Το πλαίσιο συνδυάζεται με carbon πηρούνι και ανανεωμένα γραφικά για το 2017 και αναλαμβάνει να σας εισάγει στον κόσμο της ποδηλασίας δρόμου με άνεση και ασφάλεια.

Ισχυρή, ελαφριά και εύχρηστη χωρίς όμως να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας, η Σειρά 1 έχει σχεδιαστεί με την ίδια σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και μοιράζεται την ίδια γεωμετρία με τα αγωνιστικά ποδήλατα που έχουν κερδίσει τους διεθνείς γύρους.

Ιδανικό σαν πρώτο ποδήλατο δρόμου, αλλά κατάλληλο ακόμα και για πιο απαιτητική χρήση αφού είναι εξοπλισμένο με ανταλλακτικά της σειράς Claris της Shimano, διαθέτει 16 ταχύτητες και ακολουθεί τη γεωμετρία Η2.

Διαθέτει δισκοβραχίονα compact της Shimano Sora με γρανάζωμα 50/34 για μεγαλύτερη ευκολία στις ανηφόρες και αλουμινένιο σκελετό με σωλήνες διπλής διατομής τόσο στο κυρίως τρίγωνο όσο και στα πίσω ψαλίδια. Ένας συνδυασμός που προσφέρει χαμηλό βάρος και ακαμψία. Ο καινούργιος λαιμός Elite φέρει ειδική βάση στην οποία μπορούν να τοποθετηθούν κοντέρ ή φωτάκια ασφαλείας της Bontrager.

Ο σκελετός καλύπτεται με εγγύηση εφ΄όρου ζωής από την Trek


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Trek

TREK
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

50
Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
687.00€

52
Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
687.00€

54
Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
687.00€

58
Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
687.00€

60
Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
687.00€

Προσθήκη στο καλάθι