WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Trek 7.0 FX '16
Trek 7.0 FX '16

To Trek 7.0 FX είναι ένα οικονομικό ποδήλατο πόλης για χρήση εντός και εκτός των τειχών, για μετακίνηση ή βόλτα, για την πόλη ή την εξοχή. Με πλαίσιο από Alpha Silver αλουμίνιο, γεωμετρία και αισθητική εμπνευσμένη από την ποδηλασία δρόμου. Είναι κατασκευασμένο για να παρέχει στον αναβάτη άνεση και ευκολία κατά την οδήγησή του, καθώς διαθέτει όρθια θέση οδήγησης και ελαφρύ σκελετό αλουμινίου.

O λαιμός τιμονιού με τις 25 μοίρες κλίση, σε συνδυασμό με την άνετη σέλα Bontrager SSR καθιστούν το 7.0 FX εξαιρετικά άνετο και σταθερό ενώ πολύ εύκολα θα βρεί κανείς την ιδανική θέση οδήγησης. To σύστημα μετάδοσης έχει 21 ταχύτητες και το ποδήλατο εξοπλίζεται με περιφερειακά της Bontrager.

O σκελετός καλύπτεται με εγγύηση εφ’όρου ζωής από την Trek.


Προτεινόμενη Τιμή:
449€

Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Trek
TREK
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πλαίσιο
Πλαίσιο FX Alpha Silver Aluminium, DuoTrap S compatible, rack & mudguard mounts 
Πηρούνι FX Alpha Silver Aluminium, DuoTrap S compatible, rack & mudguard mounts
Τροχοί
Τροχοί Formula alloy hubs, Bontrager AT-550 alloy rims
Ελαστικά Bontrager H2, 700x35c
Σύστημα Μετάδοσης
Χειριστήρια/Μανέτες Shimano EZ-Fire ST-EF51 7-speed
Εμπ. Εκτροχιαστής Shimano Tourney 
Οπ. Εκτροχιαστής Shimano Tourney 
Δισκοβραχίονας Forged alloy, 48/38/28 w/chainguard
Κασσέτα SunRace Freewheel 14-34, 7 speed
Ανταλλακτικά
Σέλα Bontrager SSR
Λαιμός Σέλας Bontrager SSR, 27.2mm, 12mm offset
Τιμόνι Bontrager Riser, steel, 30mm rise
Λαιμός Τιμονιού Bontrager quill, 25.4mm, 25-degree
Ποτήρια Threaded, ball bearing
Φρένα Tektro alloy linear-pull brakes, Shimano Altus levers
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

15
379.00€

17.5
379.00€

20
379.00€

22.5
379.00€

Προσθήκη στο καλάθι