WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Bontrager Κράνος Velocis MIPS
Bontrager Κράνος Velocis MIPS

Το νέο κράνος Velosis με την τεχνολογία MIPS είναι βγαλμένο μέσα από τους αγώνες του Pro Tour: σχεδιασμένο για ποδηλάτες δρόμου, που αναζητούν πάντα το καλύτερο στον εξοπλισμό τους. Χαμηλού προφίλ, ελαφρύ, πολύ καλά αεριζόμενο και αεροδυναμικό. Οι αεραγωγοί έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργούνται εσωτερικά κανάλια που επιτρέπουν τη μέγιστη ροή αέρα μέσα από το κράνος για τον καλύτερο δυνατό εξαερισμό με όσο το δυνατόν μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση.

Η τεχνολoγία MIPS είναι στην ουσία μια επιπλέον επένδυση μεταξύ του κεφαλιού και του κελύφους του κράνους, συνδεδεμένη με λωρίδες που μπορούν να σπάσουν. Σε περίπτωση πρόσκρουσης, οι λωρίδες σπάνε επιτρέποντας το κέλυφος να περιστραφεί αρκετές μοίρες ανεξάρτητα από την επένδυση, προσφέροντας μεγαλύτερη πλευρική προστασία, μειώνοντας τις δυνάμεις περιστροφής που συχνά συμβάλλουν στις διασείσεις και τις εγκεφαλικές βλάβες. Η τεχνολογία είναι ουσιαστικά μια συνθετική επέκταση του υγρού του κρανίου μας, που δρα όπως ο φυσικός μηχανισμός του εγκεφάλου σε περιπτώσεις πρόσκρουσης.

Διαθέτει σύστημα συγκράτησης με BOA, που κάνει εύκολη την ρύθμιση του κράνους για τέλεια εφαρμογή ακόμα και με το ένα χέρι.

Στο κόκκινο, το λευκό και το κίτρινο περιλαμβάνονται τα αυτοκόλλητα της ομάδας Trek-Segafredo. Επιπλέον διαθέτει ειδική θέση για να συγκρατούνται με ασφάλεια τα γυαλιά και το Neovisor για να μην χρειάζεται η χρήση καπέλου εσωτερικά

Βάρος: 266γρ. σε μέγεθος medium.

Συνοδεύεται από εγγύηση Crash Replacement: Δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση πτώσης ή ατυχήματος για τον πρώτο χρόνο κυριότητας.


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Bontrager

 

BONTRAGER
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

Λευκό
51-57cm (sm)
210.00€

Λευκό
54-60cm (med)
210.00€

Λευκό
58-63 (lar)
210.00€

Κίτρινο
54-60cm (med)
210.00€

Κίτρινο
58-63 (lar)
210.00€

Μαύρο
51-57cm (sm)
210.00€

Μαύρο
54-60cm (med)
210.00€

Μαύρο
58-63 (lar)
210.00€

Κόκκινο
51-57cm (sm)
210.00€

Κόκκινο
54-60cm (med)
210.00€

Κόκκινο
58-63 (lar)
210.00€

Προσθήκη στο καλάθι