WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Bontrager Κράνος Solstice MIPS
Bontrager Κράνος Solstice MIPS

Το κράνος Solstice σε έκδοση με την τεχνολογία MIPS.

Η τεχνολόγία MIPS είναι στην ουσία μια επιπλέον επένδυση μεταξύ του κεφαλιού και του κέλυφους του κράνους, συνδεδεμένη με λωρίδες που μπορούν να σπάσουν. Σε περίπτωση πρόσκρουσης, οι λωρίδες σπάνε επιτρέποντας το κέλυφος να περιστραφεί αρκετές μοίρες ανεξάρτητα από την επένδυση, προσφέροντας μεγαλύτερη πλευρική προστασία, μειώνοντας τις δυνάμεις περιστροφής που συχνά συμβάλλουν στις διασείσεις και τις εγκεφαλικές βλάβες. Η τεχνολογία είναι ουσιαστικά μια συνθετική επέκταση του υγρού του κρανίου μας, που δρα όπως ο φυσικός μηχανισμός του εγκεφάλου σε περιπτώσεις πρόσκρουσης.

Το Solstice διατίθεται σε δύο μεγέθη, small - medium κατάλληλο για κεφάλια με περίμετρο απο 50 έως 57cm και σε medium - large από 55 έως 61cm.  Το γείσο του Solstice είναι αφαιρούμενο όπως επίσης και τα εσωτερικά μαξιλαράκια.

Το σύστημα συγκράτησης τόσο στον αυχένα όσο και στον λαιμό είναι έυκολο στη χρήση ακόμα και με το ένα χέρι.

Βάρος: 300γρ σε μέγεθος medium


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Bontrager


 

BONTRAGER
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

Μαύρο
Small - Medium
65.00€

Μαύρο
Medium - Large
65.00€

Μπλέ
Small - Medium
65.00€

Μπλέ
Medium - Large
65.00€

Λευκό
Small - Medium
65.00€

Λευκό
Medium - Large
65.00€

Κίτρινο
Small - Medium
65.00€

Κίτρινο
Medium - Large
65.00€

Κόκκινο
Small - Medium
65.00€

Κόκκινο
Medium - Large
65.00€

Πορτοκαλί
Small - Medium
65.00€

Πορτοκαλί
Medium - Large
65.00€

Προσθήκη στο καλάθι