WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Bontrager παπούτσια Evoke MTB
Bontrager παπούτσια Evoke MTB

Το τέλειο all around mountain παπούτσι από την Bontrager είναι το νέο Evoke Mtb. To Evoke Mtb είναι σκληρό, ασφαλές και αρκετά άκαμπτο για αποτελεσματικό πεταλάρισμα ενώ είναι εύκαμπτο σε κάποια σημεία ώστε να διευκολύνεστε και στο περπάτημα. Εσωτερική σόλα από Nylon και εξωτερική από λάστιχο καουτσούκ, προσφέρει άνεση και πολύ καλό κράτημα στο πόδι. Κλείσιμο με 3 velcro, κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα και με αρκετές οπές ώστε να εξασφαλίζει τον αερισμό του ποδιού και να αποφεύγεται η υπερθέρμανση του ποδιού.

Τα παπούτσια της Bontrager είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την τεχνολογία inForm ώστε να μπορούν να συνδιάζουν την άνεση με την απόδοση. Μέχρι πρόσφατα τα πιο αποδοτικά παπούτσια στο πεταλάρισμα και την μεταφορά της δύναμης του ποδιού στο πετάλι, ήταν αυτά που κατά γενική ομολογία έβαζαν την άνεση του ποδιού σε δεύτερη μοίρα. Η Bontrager μετά από μια σειρά από δοκιμές τόσο στο εργαστήριο όσο και το δρόμο και το χώμα κατέληξε στην εφαρμογή της νέας τεχνολογίας inForm και στα παπούτσια της μετά από τις σέλες.

Είναι τα πιο άνετα παπούτσια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και υπάγονται στην πολιτική εγγύησης άνεσης της Bontrager με δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημερών.


 Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Bontrager  
BONTRAGER
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

41
100.00€

42
100.00€

43
100.00€

44
100.00€

45
100.00€

46
100.00€

47
100.00€

Προσθήκη στο καλάθι