Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
 
Cyclist.gr Franchise - Ξεκίνα το δικό σου Cyclist.gr και κατέκτησε την κορυφή!

Αγαπητοί φίλοι,

 Πριν μερικά χρόνια το Cyclist.gr δημιούργησε το πιο σύγχρονο online shop στην Ελληνική αγορά με μια σειρά από δυνατότητες για τον καταναλωτή, που έβρισκε μόνο σε αντίστοιχα sites του εξωτερικού. Παράλληλα, ήταν το πρώτο κατάστημα που εισήγαγε «Ευρωπαϊκές τιμές» στην τιμολογιακή πολιτική του σε μια προσπάθεια να εκσυγχρονίσει την Ελληνική αγορά του ποδηλάτου, ακολουθώντας τις παγκόσμιες προσταγές της αγοράς.

 Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία του πρώτου φυσικού καταστήματος Cyclist.gr με δομή retail που έδινε αξία στο προϊόν και τον πελάτη, καθώς ξέφευγε από τα στενά όρια του «ποδηλατάδικου» και έμοιαζε περισσότερο με ένα σύγχρονο κατάστημα αθλητικών ειδών με εξειδίκευση στο ποδήλατο. Έτσι γεννήθηκε το κατάστημα Cyclist.gr στη Βάρη.


 Με οδηγό το κατάστημα της Βάρης, το 2010 μπήκαν οι βάσεις για να δημιουργηθεί ένα ακόμα κατάστημα πρότυπο, αυτή τη φορά στο Χολαργό, ακόμα μεγαλύτερο, με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων με έμφαση στην εξυπηρέτηση του ποδηλάτη και την προσπάθεια δημιουργίας, περισσότερο, ενός εκθεσιακού χώρου, όπου ο καθένας, σε οποιαδήποτε ποδηλατική «κατηγορία» και αν ανήκε θα μπορούσε να βρει το κατάλληλο προϊόν γι΄αυτόν υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού.


 Παράλληλα, η εξάπλωση του Cyclist.gr στο χώρο των αντιπροσωπειών με περισσότερες από 20 αποκλειστικές συμφωνίες με κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων ποδηλασίας, έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας αυτάρκους πλατφόρμας που θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων λιανικής.

 Το 2011 ήταν η χρονιά για το πρώτο «πείραμα» εξάπλωσης. Έτσι, το Μάρτιο του 2011 άνοιξε το πρώτο Cyclist.gr εκτός των τειχών, στην Κόρινθο. Η μετάδοσή της τεχνογνωσίας σε όλους τους τομείς (πωλήσεις, προϊοντικό μείγμα, σύγχρονες τεχνολογίες) συνέβαλε ώστε το Cyclist.gr της Κορίνθου μέσα σε λίγους μήνες να γίνει σημείο αναφοράς για τον ποδηλάτη στην πόλη.

 Εδώ και αρκετούς μήνες, το Cyclist.gr μετά το επιτυχημένο «πείραμα» της Κορίνθου άρχισε να δουλεύει μαζί με επαγγελματίες του χώρου του Franchising για να φέρει το επόμενο βήμα στην ποδηλατική αγορά.


 Μετά από αρκετή δουλειά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα το Cyclist.gr μπαίνει στο χώρο του Franchising και αναζητεί συνεργάτες σεόλη την Ελλάδα, είτε στην Αττική είτε στην επαρχία που θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο, ή δραστηριοποιούνται ήδη και θέλουν να μπουν κάτω από την «ομπρέλα» του Cyclist.gr εκμεταλλευόμενοι, έτσι, το δικό μας μοντέλο λειτουργίας.

 Είναι αλήθεια ότι ένα τέτοιο μοντέλο θέλει αρκετή μελέτη και αρκετή δουλειά για να μπορέσει να εξασφαλίσει την επιτυχία σε όποιον το τολμήσει και για να μην είναι απλά μία "ταμπέλα». Έτσι, όλο αυτό το διάστημα εξετάσαμε μαζί με ειδικούς, όλα τα δεδομένα, στατιστικά, εμπορικά και οικονομικά του μοντέλου μας και φτιάξαμε έναν πλήρη ενημερωτικό φάκελο για τον ενδιαφερόμενο, που λύνει όλες του τις απορίες και απαντά, όχι μόνο στα βασικά ερωτήματα, αλλά και εμβαθύνει ενημερώνοντάς τον για το μοντέλο ανάπτυξης Cyclist.gr με συγκεκριμένα δεδομένα.

 Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα εγχειρίδιο μερικών εκατοντάδων σελίδων που καθοδηγεί το νέο συνεργάτη από την αρχή μέχρι το τέλος, από το πώς ξεκινά, μέχρι το πώς λειτουργεί και ελέγχει το δικό του Cyclist.gr, χωρίς να αφήσουμε τίποτα στην τύχη.

 Για μας, το στοίχημα του νέου συνεργάτη δεν μπορεί παρά να είναι και δικό μας στοίχημα και θέλαμε πριν περάσουμε στο επόμενο βήμα να έχουμε προετοιμάσει τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε τα περισσότερα και καταλληλότερα εργαλεία σε αυτόν που θα ξεκινήσει το δικό του Cyclist.gr


Τι κάνει όμως το Cyclist.gr διαφορετικό και γιατί κάποιος να επιλέξει αυτό το μοντέλο λειτουργίας?

Το Cyclist.gr είναι το μόνο δίκτυο ποδηλατικών καταστημάτων που μπορεί να προσφέρει:

  • Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα δυναμικό και σίγουρο ξεκίνημα με καθοδήγηση και υποστήριξη του συνεργάτη μας μετά από έρευνα αγοράς, στην επιλογή της τοποθεσίας, το σχεδιασμό, την κατασκευή και το άνοιγμα του καταστήματος.

  • Πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στο συνεργάτη και το προσωπικό του. • Αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου με χαμηλότερες τιμές και υψηλότερα περιθώρια κέρδους.

  • Λύσεις και έτοιμα συστήματα management, μηχανογράφησης, reporting και διαχείρισης με πρακτικά πλάνα δράσης. • Απόδοση κερδών από τις αγορές μέσω του e-shop.

  • Εκμετάλλευση του ονόματος, της φήμης και του κύρους του Cyclist.gr σε όλη την Ελλάδα.

  • Συνεχή υποστήριξη σε τεχνικά θέματα, διοργανώσεις events, marketing, πωλήσεις

  • Και φυσικά μια συνεργασία με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και κοινή γλώσσα.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει το δικό του Cyclist.gr, θα δώσουμε το λόγο και πάλι στους ειδικούς του Franchising, την Franchise Co., τη μεγαλύτερη εταιρία του χώρου, μιας και αυτοί γνωρίζουν περισσότερα για το μοντέλο λειτουργίας ενός δικτύου και μπορούν να κάνουν τις πρώτες επαφές με τον ενδιαφερόμενο απαντώντας του διεξοδικά σε όλες τις ερωτήσεις. Πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα του Cyclist.gr στην Ελληνική ποδηλατική αγορά και θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον θα ήθελε να το κάνουμε μαζί! Ξεκινήστε το δικό σας Cyclist.gr τώρα και κατακτήστε την κορυφή!

Στοιχεία επικοινωνίας:

THE FRANCHISE CO

Εθν. Αντιστάσεως 84Α,

15231, Χαλάνδρι

Τηλ: 21067562001-1 Fax: 2106752864

Email: info@tfc.gr , www.thefranchiseco.gr

 Ή επικοινωνήστε με το Cyclist.gr στα τηλέφωνα:

2109612929, 2106545022

Email: info@cyclist.gr ,www.cyclist.gr

Μπορείτε επίσης να δείτε τη σχετική παρουσίαση εδώ