Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
 
(19/11/08) Η Active Zone Network και το Cyclist.gr στην 1η Bike 'n' Run Expo

Η Active Zone Network και το Cyclist.gr στηρίζοντας την προσπάθεια των διοργανωτών της πρώτης αντίστοιχης Έκθεσης στην Ελλάδα, θα είναι εκεί με μία σειρά από προϊόντα και εκδηλώσεις με σκοπό να προσφέρει στον επισκέπτη όχι μόνο πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα των εταιριών που αντιπροσωπεύει αλλά και τη δυνατότητα της ενεργής συμμετοχής σε μια τέτοια γιορτή για το ποδήλατο.

Έτσι, μεταξύ άλλων, στο χώρο του Cyclist.gr θα μπορεί κανείς να δει και να θαυμάσει μια σειρά από νέα μοντέλα ποδηλάτων του 2009 των εταιριών Trek, Gary Fisher και Orbea αλλά και μια σειρά ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ρούχων από διαφορετικούς κατασκευαστές του εξωτερικού, όπως η Catlike, Ciclosport, Deuter, Diadora, Etxeondo, Gonso, Pedros, Bontrager.

Ανάμεσά τους, σε ειδική προθήκη, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά 4 ποδήλατα που πρωταγωνίστησαν στην φετινή αγωνιστική σαιζόν:

  • Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε στο χώρο του περιπτέρου μας, όχι μόνο το μοντέλο αλλά το ίδιο το ποδήλατο με το οποίο ο Samuel Sanchez αγωνίστηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το ποδήλατο είναι μια Orbea Orca Evo και  είναι ξεχωριστό μιας και είναι μια ειδική έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου που κατασκεύασε η Orbea προς τιμήν του Samuel Sanchez, για να γιορτάσει το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλιο στο Πεκίνο για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Varese το Σεπτέμβριο και δεν υπάρχει δεύτερο στον κόσμο.
  • Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να δουν από κοντά μια ακριβή replica του ποδήλατου του Julien Absalon και με το οποίο κέρδισε και αυτός το Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στο MTB.
  • Το Trek Madone 6.9 που στα χέρια του Alberto Contador κέρδισε τόσο τον φετινό Γύρο Ιταλίας όσο και τον Γύρο Ισπανίας.
  • Tο Orbea Ordu, ποδήλατο Τριάθλου/Χρονομέτρου, με το οποίο πρόσφατα ο Craig Alexander κέρδισε το πιο σημαντικό αγώνα Τριάθλου της χρονιάς, το Hawai Ironman.

Εκτός των παραπάνω, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα να δουν τα διάσημα, Gary Fisher. Τα ποδήλατα που κατασκευάζει ο άνθρωπος που πρωτοχρησιμοποίησε τον όρο Mountain Bike για ένα ποδήλατο! Ανάμεσά τους και το πρώτο στην Ελλάδα, 29er. Το κορυφαίο HT της κατηγορίας, το Superfly!

Η λίστα με μία σειρά από κορυφαία ποδήλατα δρόμου, βουνού αλλά και πόλης που θα βρίσκεται στο χώρο μας συνεχίζεται μιας και πιστεύουμε ότι η Bike 'n' Run Expo αποτελεί μοναδική ευκαιρία για το Ελληνικό κοινό να δει και να θαυμάσει ποδήλατα που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στην Ελλάδα και που μέχρι τώρα μπορούσε να δει μόνο μέσα από φωτογραφίες αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού.

Παράλληλα, επειδή πιστεύουμε ότι μία τέτοια εκδήλωση δεν αφορά μόνο το εμπορικό σκέλος αλλά πρέπει να είναι δομημένη γύρω από τον χρήστη, μια σειρά από εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια της Bike 'n' Run, στο χώρο του Cyclist.gr.

Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας και ένας διαγωνισμός video που θα αφορά τα μέλη της κοινότητας των Cyclist-Friends, όπου οι νικητές στις δύο κατηγορίες θα κερδίσουν ένα σετ χειμερινών ποδηλατικών ρούχων Etxeondo και ένα ποδήλατο πόλης!

Επίσης, οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν για δοκιμή μερικά από τα καλύτερα ΜΤΒ που διαθέτουμε, ανάμεσά τους και μια έκδοση του ποδηλάτου του Ολυμπιονίκη Julien Absalon, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που θα κατασκευαστεί στο χώρο της Bike ' n'  Run.

Τέλος, επειδή το ποδήλατο και η ποδηλασία έχει να κάνει με κέφι, χαρά και διασκέδαση κατά κύριο λόγο, την Παρασκευή το βράδυ 20:00 – 22:00 είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ του Cyclist, στο χώρο του περιπτέρου μας για να τα πούμε από κοντά και να βραβεύσουμε τους νικητές των διαγωνισμών μας!

Ευχόμαστε σε όλους, διοργανωτές, συμμετέχοντες και επισκέπτες να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα στην Bike 'n' Run και αυτή η πρώτη προσπάθεια να αποτελέσει μια επιτυχημένη αρχή για μια σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Ελάτε να τα πούμε από κοντά.

Σας περιμένουμε στο χώρο του Cyclist.gr στο περίπτερο Α5.

Το Cyclist.gr σε συνεργασία με το Mbike σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να κατεβάσετε και να τυπώσετε την πρόσκληση σας από εδώ, εξασφαλίζοντας την δωρεάν είσοδο σας στην έκθεση.